30 червня о 13:00, у Центральній бібліотеці Індустріального району відбудеться творча зустріч з письменницею і волонтеркою Людмилою Охріменко.

30 червня о 13:00, у Центральній бібліотеці Індустріального району відбудеться творча зустріч з письменницею і волонтеркою Людмилою Охріменко.

Людмила Охріменко – українська письменниця. Народилася у місті Синельникове Дніпропетровської області. Довгий час жила і працювала у Криму. Має три вищі гуманітарні освіти. Волонтерка. З 2014 року їздила з гуманітарними місіями у Луганську та Донецьку області задля допомоги добровольчим формуванням і підрозділам ЗСУ. Писати почала ще у дитинстві, але вважала свою творчість аматорством. Війна і окупація рідного Криму стали поштовхом для активної творчості і публікацій.

Людмила Охріменко – авторка книг: «Пригоди дорослого Буратіни жіночої статі» (2018), «Пригоди мухи в окропі на окупованій території» (2018), оповідання «Заїда» у збірці інклюзивних оповідань «Теrrа інклюзія 2018», «Волонтерські історії», збірка оповідань у співавторстві з Михайлом Кащавцевим (2019), «Легка поведінка» (2020 рік), та роман «Оскар» – найкращий роман на воєнну тематику за результатами літературного конкурсу «Коронація слова – 2021».

У роботах письменниці, в якому б жанрі вони не були написані, завжди домінують вміло закручена інтрига, динамічний сюжет, психологізм і яскраво та майстерно виписані герої.

Вхід вільний. Також буде можливість придбати книги авторки.

Кiлькiсть переглядiв: 34